eight

Det bästa sättet att komma i kontakt med oss är att skicka oss ett e-postmeddelande där ni förklarar lite kort vilka ni är och vad ni är ute efter. Sedan återkommer vi till er med lösningsförslag över hur vi kan stå till er tjänst, och vårt mål är att besvara alla förfrågningar inom ett dygn. Att du är nöjd är vår prioritering därför ska du aldrig att tveka när du vill kontakta oss.
E-postadress: kontakt@dindatorkonsult.se

Nuvarande kunder hos oss har en personlig kontaktperson till vilken de kan vända sig direkt med funderingar och förfrågningar, vilket både förenklar vårt arbete och gör att våra kunder får snabb och informerad service. Det finns även möjlighet till att sätta upp personliga hjälpforum och konferensmiljöer över nätet för att kunna ha kontinuerlig kontakt med oss, eftersom vi tror på att vara med kunden varje steg på vägen.

Jobba hos oss

För närvarande har vi inga lediga tjänster men vi strävar efter att konstant växa samt att täcka in relevanta områden, därför händer det att vi rekryterar baserat på personliga kompetenser och erfarenheter. Om du känner att du passar in på följande profil är du välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med en kort presentation av dig själv och så kanske vi återkommer. DU:

– Är en lagspelare som är bekväm med att jobba tillsammans med andra

– Har utbildning eller yrkeserfarenhet av relevans för de tjänster vi erbjuder

– Är aldrig färdigutbildad utan känner att det konstant finns nya kunskaper att ta in

– Är ansvarsfull och kan planera din egen arbetsdag

– Har möjlighet att jobba flexibelt

– Trivs med att varva arbete på kontor med arbete ute i fält (det vill säga hos kunder)